коледно намаление пречиствателни станции и резервоари за вода

Двукамерен септичен резервоар

Резервоарите Rotomoulding се произвеждат в Словения по метод, който е уникален за резервоари с този голям обем. Те са направени от първокачествен високоплътен полиетилен HDPE - висококачествен материал който е изключително твърд и удароустойчив. Процеса на производство дава стабилност и гарантира за водоплътност в съответствие с EN 12566-1. Модулите са предназначени за подземен монтаж с минималната степен на деформация и високата якост на материала, осигуряват стабилност и дълъг експлоатационен период.

Предназначение на септичните резервоари:

Септичните резервоари за вкопаване са предназначени за пречистване на битово отпадни води от: къщи, вили, хотелски комплекси, къмпинги и малки населени места, където няма изградена местна канализационна система. Основните източници на отпадъчните води са всички битово санитарни съоръжения: тоалетни, бани, перални, съдомиялни машини и т.н.

Всички първични/септични резервоари - анаеробни системи за грубо пречистване на битово отпадъчни води работят без ел.енергия и допълнителни химикали - биологичен естествен принцип на разграждане денитрификация. Така пречистената вода, може да се отведе подпочвено в дренажна система или към фино пречистване при повторна употреба или за заустване в открит водоприемник.

Принцип на действие - функция:

За какво се използва и как работи първичният резервоар?

В първичният резервоар за първично третиране или денитрификация попадат всички мазнини, масла, неразтворени вещества и други груби, тежки частици, който са неразтворени или неразтворими. Маслата и мазнините се отделят на повърхността, като образуват слой плаващ във водата. Твърдите, неразтворени и неразтворими вещества, тежки елементи спадат на дъното, където формират т.нар. утайки от отпадъчни води. След това водата преминава през преливник, който задържа отпадъците и създава подходящи условия за развитие и размножаване на бактериите. Те от своя страна се хранят от съставките на мръсната вода, което води до нейното пречистване.

Системата работи на принципа на гравитацията и естествените природни процеси, като по този начин се елиминира необходимостта от захранване на системата с електричество. Това я прави изключително подходяща за всякакви условия - целогодишно или сезонн ползване.


Септичен резервоар за вода Aquastay Rotomoulding за вкопаване (двукамерен)

 • Материал: HDPE - полиетилен #HDPE, #полиетилен
 • Тип: модулен #модулен
 • Конструкция: цилиндрична #цилиндрична
 • Повърхност: външна с ребра, вътрешна с ребра
 • Цвят: резервоар син / капак зелен
 • Обем: 10000 литра #10000литра
 • Камери: 2 х 5000 литра #5000литра
 • Отвор: 1 х DN 625 #DN625
 • Размери: Д 4.950 мм, Ш 1.750 мм, В 2.000 мм

*Цена с ДДС: 10.344' лв / 8.792,40 лв #Ценанарезервоара

Продуктов код: WATSY08-RAB

Посочената цена включва: #септиченрезервоарзавода

 • резервоар #резервоарзавода
 • капак #Пречиствателнасистемазаеднофамилнакъща

Посочената цена не включва:

Срок за доставка: на склад

*Забележка: До изчерпване на количеството.

Tags: rezervoari za voda, Оребрени резервоари за вода за вкопаване, Отпадъчни води, Полиетиленови резервоари за вода за вкопаване, Резервоари, Резервоари за вкопаване, Резервоари за вода за подземен монтаж, Резервоари за подземен монтаж, Септични резервоари